Snuivende bestuurder aangehouden na achtervolging door woonwijk

Geplaatst op 9 april 2024, om 15:18 uur

DRACHTEN – Dinsdagmiddag heeft de politie een persoon gearresteerd na een achtervolging in een woonwijk in Drachten.

De politie probeerde de bestuurder aan te houden omdat hij tijdens het rijden cocaïne aan het snuiven was. De bestuurder negeerde echter het stopteken van de politie op de Houtlaan en sloeg op de vlucht. Na een korte achtervolging raakte de bestuurder klem tussen de Nachtegaalstraat en De Kade, waarna hij te voet vluchtte. Na een korte achtervolging wisten de agenten de bestuurder aan te houden.

Na de arrestatie is de bestuurder overgebracht naar het politiebureau in Drachten. De politie heeft ter plaatse de auto met een buitenlands kenteken volledig doorzocht, waarna deze ook naar het politiebureau is overgebracht.

Foto’s: SR Fotografie

Reacties

reacties