Drie verdachten aangehouden na steekincident in Ter Apel

Geplaatst op 24 april 2024, om 11:35 uur

TER APEL – Na een steekincident aan de Ter Apelervenen in Ter Apel op dinsdagavond zijn drie verdachten gearresteerd. Een 24-jarige man uit Ter Apel raakte gewond bij het incident.

Rond 18:45 uur ontvingen de hulpdiensten een melding vanaf de Ter Apelervenen. Bij aankomst op de locatie troffen ze een gewonde persoon aan, die vervolgens naar het ziekenhuis werd gebracht door ambulancepersoneel. Direct na het incident startte de politie een onderzoek en verrichtte sporenonderzoek op de plaats delict. Kort daarna werden in de nabije omgeving drie verdachten aangehouden in verband met mogelijke betrokkenheid bij het steekincident.

Het betreft een 28-jarige man uit Amsterdam, een 29-jarige man uit Ter Apel en een 38-jarige man uit Den Helder. De rol en betrokkenheid van deze verdachten bij het incident worden momenteel onderzocht.

Foto: Rick ten Cate / NoorderNieuws

Reacties

reacties