UPDATE: 21-jarige man gewond na steekincident

Geplaatst op 23 april 2024, om 19:57 uur

VEENDAM – De politie heeft na een steekincident aan de Kleine Belt in Veendam een verdachte aangehouden. Bij het steekincident raakte een 21-jarige man uit Scheemda gewond.

Omstreeks 19:15 uur kreeg de politie de melding van een steekincident vanaf de Kleine Belt. Toen wij daar aankwamen troffen wij het slachtoffer gewond aan voor een woning. De man was aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis om daar aan zijn verwondingen te worden behandeld.

De politie kon kort daarop in een woning een verdachte aanhouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Veendam. Hij zit vast en wordt verhoord. De politie is direct een onderzoek gestart en heeft met meerdere getuigen gesproken. Ook heeft de Forensische Opsporing sporenonderzoek gedaan. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de aanleiding is geweest voor dit steekincident.

Foto’s: NoorderNieuws

Reacties

reacties