Bestuurder gewond nadat voertuig in water belandt

Geplaatst op 2 april 2024, om 07:09 uur

HOORNSTERZWAAG – Maandagavond omstreeks 20:40 uur werden de hulpdiensten waaronder brandweer Jubbega, Drachten en Leeuwarden gealarmeerd voor een voertuig te water op de Bij de Leijwei in Hoornsterzwaag.

Eenmaal ter plaatse bleek de bestuurder van een bestelbusje door een nog onbekende oorzaak van de weg te zijn geraakt. Het voertuig kwam vervolgens in het water tot stilstand. Omdat niet duidelijk was of er meerdere personen in het voertuig zaten werd er opgeschaald naar middel-hulpverlening waarop ook het korps van Oosterwolde werd gealarmeerd.

De hulpdiensten en enkele omstanders hebben de bestuurder uit het water gehaald. De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers en het mobiel medische team hebben het slachtoffer na stabilisatie met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van de aanrijding. De Bij de Leijwei was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om het voertuig te bergen.

Foto’s: Zo-nieuws.nl

 

Reacties

reacties