Geparkeerde auto zwaar beschadigd door brand

Geplaatst op 26 februari 2024, om 08:16 uur

STADSKANAAL – In de vroege maandochtend rond 01.15 uur werd de brandweer van Stadskanaal gealarmeerd voor een autobrand aan de Hollandselaan in Stadskanaal.

Bij aankomst bleek er op de parkeerplaats een personenauto aan de voorzijde in de brand te staan. De brandweer heeft de brand met twee hogedrukstralen geblust, en het voertuig gecontroleerd met een warmtebeeldcamera. Aan beide kanten van het brandende voertuig stond een andere personenauto.

De politie heeft getracht de eigenaren te achterhalen en te waarschuwen, voor één van de eigenaren is dat gelukt, deze heeft zijn voertuig nog kunnen verplaatsen. De eigenaar van het andere voertuig kon niet gewaarschuwd worden.

Beide naast staande voertuigen zijn door de brand aangestraald en hebben hierbij ook schade opgelopen. Onderzoek moet uitwijzen hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Foto’s: Van Oost Media

Reacties

reacties