17-jarig meisje overleden na steekincident in Winsum, 19-jarige verdachte aangehouden

Geplaatst op 22 februari 2024, om 10:29 uur

WINSUM – De politie onderzoekt een steekincident aan de A.S. de Blécourtlaan in Winsum, waarbij woensdagavond een 17-jarig meisje uit Winsum is overleden. Kort na het incident is een 19-jarige man uit de gemeente Het Hogeland aangehouden.

Omstreeks 20:45 uur kreeg de politie een melding van een steekincident aan de A.S. de Blécourtlaan in Winsum. Het slachtoffer, een 17-jarig meisje, werd daar op straat aangetroffen. Ondanks directe hulpverlening is het slachtoffer ter plaatse overleden. De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart en heeft al snel een verdachte gearresteerd. Het betreft een 19-jarige man uit de gemeente Het Hogeland. De verdachte is in hechtenis genomen en zal worden verhoord.

De politie onderzoekt de oorzaak en achtergrond van het incident. Het slachtoffer en de verdachte kenden elkaar. Verder onderzoek moet uitwijzen of de verdachte betrokkenheid heeft bij het overlijden van het slachtoffer.

Reacties

reacties