Twee verdachten aangehouden voor overval tankstation

Geplaatst op 24 januari 2024, om 12:06 uur

DRACHTEN – De politie heeft een minderjarige en 19-jarige verdachte aangehouden van de gewapende overval van een tankstation in Drachten.

Op dinsdag 23 januari omstreeks 19:45 uur ontvingen we een melding van een gewapende overval. Twee mannen bedreigden de medewerkster van het tankstation aan de Noorderdwarsstraat in Drachten en zijn er daarna met een buit vandoor gegaan.

Onderzoek
De recherche startte direct een onderzoek. Er werden getuigen gehoord en camerabeelden bekeken. Via Burgernet werd een bericht uitgedaan en hierdoor ontvingen we veel bruikbare informatie. Dit leidde vanochtend 24 januari tot de aanhouding van een minderjarige en een 19-jarige verdachte. Zij zitten vast en worden verhoord.

Reacties

reacties