Twee verdachten aangehouden na overval op tankstation

Geplaatst op 8 januari 2024, om 13:16 uur

LEEUWARDEN – Een tankstation aan de Valeriusstraat in Leeuwarden is zondagavond 7 januari overvallen. Twee personen hebben, mogelijk onder dreiging van een wapen, wellicht een geldbedrag buitgemaakt. Er zijn geen gewonden gevallen.

Op zondagavond ontving de politie rond 22:07 uur een melding van een overval aan de Valeriusstraat in Leeuwarden. Twee personen zouden een medewerker van het tankstation hebben bedreigd mogelijk met van een wapen. Ze gingen er te voet, met waarschijnlijk een geldbedrag, vandoor in de richting van de wijk Bilgaard. Mogelijk hebben ze zich later verplaatst met de fiets.

Verdachten aangehouden
Al snel kon een eerste verdachte worden aangehouden aan het Rietveldplein. Later in de nacht heeft de politie een tweede verdachte kunnen aanhouden aan de Canadezenlaan. Beide zijn woonachtig in Leeuwarden. De verdachten worden verhoord over hun betrokkenheid bij de overval.

Reacties

reacties