Dode door bedrijfsongeval FrieslandCampina

Geplaatst op 5 januari 2024, om 08:35 uur

GERKESKLOOTER – Op donderdagmiddag heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan bij de FrieslandCampina productiefaciliteit in Gerkesklooster waarbij helaas een werknemer is overleden. De betrokken medewerker, in dienst bij deze zuivelgigant, kwam klem te zitten tussen een voertuig en een muur. De exacte oorzaak van dit onfortuinlijke voorval is momenteel nog onbekend en er wordt een diepgaand onderzoek uitgevoerd om de precieze omstandigheden te ontrafelen, aldus een verklaring van het bedrijf.

Direct na het incident hebben hulpdiensten en collega’s getracht de medewerker te redden, maar ondanks hun inspanningen overleed de medewerker ter plaatse. FrieslandCampina heeft zijn medeleven uitgesproken en is “diep geschokt” door het gebeurde. Het bedrijf heeft zijn medeleven uitgesproken naar de familie, vrienden en collega’s van de overleden werknemer.

De huidige focus van FrieslandCampina ligt op het bieden van ondersteuning en nazorg aan de medewerkers en de nabestaanden van het slachtoffer. Het bedrijf benadrukt dat veiligheid altijd van het grootste belang is en is vastberaden om toekomstige tragische ongevallen te voorkomen.

Reacties

reacties