Man pint met weggenomen pinpas van bejaarde vrouw

Geplaatst op 31 januari 2024, om 11:01 uur

LEEUWARDEN – Wie herkent deze man die pint met een gestolen pinpas bij een pinautomaat aan De Centrale in Leeuwarden? Hij pint met een pinpas die eerder door bankhelpdeskfraude werd weggenomen bij een 75-jarige vrouw uit Meppel.

Het slachtoffer werd op woensdag 27 september aan het eind van de middag benaderd door een zogenaamde bankmedewerker. Volgens de bankmedewerker moest haar geld worden veiliggesteld, ook het geld wat thuis in de kluis ligt. Vervolgens is een persoon langsgegaan bij het slachtoffer, om er vervolgens vandoor te gaan met een geldbedrag en twee pinpassen. Later op de avond pint de man op de beelden meerdere keren bij een pinautomaat aan De Centrale in Leeuwarden met één van de gestolen pinpassen.

De politie is op zoek naar een verdachte met het volgende signalement:

Man
Witte/lichte jas met capuchon
Zwarte zonnebril
Licht/grijze joggingbroek
Witte sportieve schoenen

Herken jij de man of heb je andere tips die ons verder kan helpen in dit onderzoek? Neem dan contact op via de Opsporingstiplijn 0800 -60 70. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Reacties

reacties