Aanhoudingen na steekincident, minderjarige gewond

Geplaatst op 27 januari 2024, om 08:31 uur

LEEUWARDEN – De politie heeft vrijdag na een steekincident op de Hempenserweg in Leeuwarden twee verdachten aangehouden. Bij het steekincident is één persoon gewond geraakt.

Steekincident
Rond 13:35 uur kreeg de politie een melding van het steekincident. Bij het incident is een minderjarige jongen uit Dokkum gewond geraakt. Deze persoon is naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling. De politie heeft in de omgeving twee personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Het gaat om een jongen van 18 jaar en een minderjarige jongen. Beiden komen uit de gemeente Tytsjerksteradiel. Ze zullen worden verhoord.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident.

Reacties

reacties