Automobiliste botst tegen lantaarnpaal en komt met de schrik vrij

Geplaatst op 10 januari 2024, om 13:17 uur

NOORDWOLDE – De inzittende van een personenauto is woensdagmorgen met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeluk.

Rond kwart over negen reed de bestuurster over de Nijverheidsstraat, toen het door onduidelijke reden misging. Ze botste met haar auto tegen een lantaarnpaal langs de weg ter hoogte van het tankstation.

Politie en ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen. Na controle in de ambulance bleek de vrouw met de schrik vrij te zijn gekomen. Zij is door de politie thuis gebracht. De auto raakte flink beschadigd en zal worden afgesleept. Tijdens de hulpverlening kon het verkeer via de overkant van de straat het ongeval passeren.

Foto’s: 112Stellingwerf.nl

Reacties

reacties