Auto botst op lijnbus, vier gewonden

Geplaatst op 7 januari 2024, om 23:14 uur

ONSTWEDDE – Zondagavond omstreeks 20.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden aan de Smeerling (N365) in Onstwedde, waarbij vier personen gewond zijn geraakt. Dit vond plaats toen een bestuurder de controle over het stuur verloor en in botsing kwam met een lijnbus.

Direct na het incident, dat nabij de Onstwedderbrug gebeurde, werden diverse hulpdiensten waaronder twee traumahelikopters ingeschakeld. Er zijn ook schermen geplaatst om de slachtoffers af te schermen. Volgens een politiewoordvoerder behoren de gewonden tot de inzittenden van zowel de personenauto als de bus.

De toestand van de slachtoffers is momenteel onbekend. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding.

Foto’s en video: FlashDR

Reacties

reacties