Verdachte aangehouden na steekincident

Geplaatst op 6 december 2023, om 19:25 uur

TER APEL – Na een steekincident aan de Ter Apelervenen in Ter Apel op dinsdagavond 5 december 2023 is een verdachte aangehouden. Bij het steekincident raakte een 25-jarige man uit Ter Apel gewond.

Omstreeks 23:45 uur ontvingen agenten een melding van een mogelijk steekincident. Direct na de melding kwam de politie met meerdere eenheden ter plaatse. Aan de Ter Apelervenen troffen ze een slachtoffer aan. Dit is een 25-jarige man uit Ter Apel. Hij is hierbij gewond geraakt. Het slachtoffer is vervolgens door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhouding verdachte
In de omgeving van de Ter Apelervenen hebben agenten een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij dit steekincident. Dit gaat om een 21-jarige man uit Ter Apel. Op locatie zijn ze gelijk gestart met sporenonderzoek.

Reacties

reacties