Veel schade na ongeval tussen auto en tractor

Geplaatst op 7 december 2023, om 21:29 uur

NIEUW-RODEN – Er heeft een botsing plaatsgevonden tussen een tractor en een elektrische auto op de Esweg in Nieuw-Roden, welke rond 16:55 uur gebeurde. De officiële melding en de oproep voor HV-letsel aan de brandweer in Roden werd echter pas om 17:37 uur gemaakt. Vanwege drukte kon de politie geen melding aanmaken en ter plaatse komen. Verbazingwekkend genoeg zijn er geen gewonden gevallen, waardoor de brandweer uiteindelijk werd geannuleerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) arriveerde later en stelde vast dat de elektrische auto nog onder hoogspanning stond. Een bergingsbedrijf heeft de hoogspanning succesvol losgekoppeld. Na deze actie is er verder geen onderzoek naar het ongeval uitgevoerd.

Foto’s: EK Graphics

Reacties

reacties