Thomas van Zeewijk (25) uit Groningen vermist

Geplaatst op 17 december 2023, om 08:23 uur

GRONINGEN – De politie is op zoek naar de 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink. Hij is sinds zaterdag 16 december rond 00:30 uur vermist. Thomas is rond die tijd vertrokken vanaf de Kattenhage in de stad Groningen, mogelijk in de richting van de Turfsingel en de Eerste Hunzestraat. Sindsdien ontbreekt van hem elk spoor. De politie en familie maken zich zorgen om het welzijn van Thomas.

Thomas is 25 jaar oud en hij heeft kort en donkerblond haar. Thomas heeft grijs-blauwe ogen. Op het moment dat Thomas vermist raakte, droeg hij mogelijk donkere kleding en witte Reebok-schoenen. Het lijkt erop dat hij geen jas bij zich had.

Agenten houden er rekening mee dat Thomas op weg was naar de Eerste Hunzestraat, mogelijk via de Turfsingel. Voor zover ze weten is hij daar niet aangekomen.

De politie wil  omwonenden op de route van de Kattenhage naar de Eerste Hunzestraat in Groningen (en het gebied daar omheen) vragen om beelden van een dashcam of een cameradeurbel terug te kijken vanaf middernacht.

Weet je waar Thomas is? Heb je andere tips of informatie? Zie je hem mogelijk op beeld? Neem dan contact met de politie op.

Reacties

reacties