Man (50) aangehouden na overval met steekwapen

Geplaatst op 14 december 2023, om 11:30 uur

GRONINGEN – Na een overval op woensdagavond aan het Kwinkenplein in Groningen heeft de politie een verdachte aangehouden. Bij de overval is niemand gewond geraakt.

Rond 18:00 uur ontving de politie een melding van een overval op een winkel aan het Kwinkenplein, waarbij mogelijk een steekwapen werd gebruikt. Onmiddellijk na de melding zijn agenten met meerdere eenheden ter plaatse gekomen. Bij aankomst vonden ze een steekwapen, maar geen verdachte. Het steekwapen is in beslag genomen, en er zijn geen gewonden gemeld.

Kort na de melding hebben agenten een verdachte gearresteerd op de Kreupelstraat, op verdenking van betrokkenheid bij de overval. Het betreft een 50-jarige man uit Groningen. Daarnaast hebben ze gesprekken gevoerd met getuigen. Tijdens de overval is een klein geldbedrag buitgemaakt, dat ook in beslag is genomen. De politie voert momenteel een onderzoek uit, en de aangehouden man blijft in hechtenis en zal worden verhoord.

Reacties

reacties