Man met wapen pleegt overval op tankstation

Geplaatst op 4 december 2023, om 15:35 uur

LEEUWARDEN – Een tankstation aan de Prof. Mr. P.S. Gebrandyweg in Leeuwarden is vrijdagmiddag overvallen. Een persoon heeft daar mogelijk gedreigd met een wapen en een geldbedrag geëist. Niemand raakte gewond. De politie is op zoek naar de verdachte. Er is nog niemand aangehouden.

Rond 12.40 ontving de politie melding van een overval bij een tankstation aan de Prof. Mr. P.S. Gebrandyweg in Leeuwarden. Hierbij is een geldbedrag buit gemaakt. De verdachte is er te voet vandoor gegaan, mogelijk in de richting van de Vrijheidswijk. De politie is opzoek naar de verdachte.

Signalement
De politie is op zoek naar een man met licht getinte huidskleur in zwarte kleding. De verdachte droeg zwart vest met capuchon en een wit logo op de linkerborst. Ook droeg hij een zwarte sportbroek met witte strepen op de zijkant van de benen en zwarte schoenen. Verder droeg de verdachte een zwarte heuptas.

Reacties

reacties