Gewonde en veel schade bij ernstig verkeersongeval met meerdere voertuigen

Geplaatst op 14 december 2023, om 11:04 uur

HEERENVEEN – Op de A32 heeft donderdagochtend een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden, waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Bij het ongeval raakte één persoon gewond.

Het incident vond plaats omstreeks half negen, net voor de afslag De Knipe/Heerenveen Centrum, komende vanuit de richting van Leeuwarden. Verschillende voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Zowel de politie als een ambulance werden ter plaatse opgeroepen om hulp te verlenen. Een van de betrokkenen liep verwondingen op en werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Rijkswaterstaat zorgde voor een veilige werkomgeving. De rechter rijstrook moest worden afgesloten, en de afrit Heerenveen Centrum was slechts beperkt beschikbaar voor verkeer. De betrokken voertuigen liepen aanzienlijke schade op en werden door een bergingsdienst weggevoerd.

Foto: Via X – OvD_Ron

Reacties

reacties