Bestelbus komt op zijkant na eenzijdig ongeval

Geplaatst op 10 december 2023, om 19:41 uur

WASKEMEER – Zondagmiddag rond 16:10 uur zijn hulpdiensten opgeroepen naar de Compagnonsweg (N917) in Waskemeer vanwege een eenzijdig verkeersongeval.

Bij aankomst ontdekte men dat een bestelbus tegen een steenkorf was gebotst en vervolgens op zijn zijkant tot stilstand was gekomen. De bestuurder kon gelukkig zelf uit het voertuig komen en is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht op mogelijke verwondingen. Het bleek dat hij niet naar het ziekenhuis hoefde te worden vervoerd.

De politie doet onderzoek om de oorzaak van het ongeval vast te stellen. Bergingsbedrijf Tolman werd ingeschakeld om het voertuig te bergen. Gedurende de afhandeling van het incident werd de Compagnonsweg (N917) tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Foto’s: Zo-Nieuws


Reacties

reacties