Twee mannen vluchten te voet na eenzijdig ongeval

Geplaatst op 7 december 2023, om 13:01 uur

GYTSJERK – Op woensdagavond zijn twee mannen gevlucht nadat ze met een auto tegen een boom waren gebotst op de Canterlandseweg bij Gytsjerk.

Het ongeval werd rond 18.45 uur gemeld bij de hulpdiensten. Zowel de politie als twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Al snel werd duidelijk dat twee inzittenden waren gevlucht en in de richting van Gytsjerksterhoeke.

De politie is direct gestart met een onderzoek en heeft ter plaatse verklaringen van getuigen opgenomen. De sterk beschadigde auto werd anderhalf uur later door een bergingsbedrijf naar het politiebureau afgesleept voor nader onderzoek. Het voertuig stond slechts één week geregistreerd op naam van de huidige eigenaar. In de auto werden lachgasflessen aangetroffen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden.

Donderdagochtend meldde de politie dat er tot nu toe niemand is aangehouden. De auto is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Reacties

reacties