Bestuurder verliest macht over het stuur en botst tegen boom

Geplaatst op 21 november 2023, om 21:15 uur

OLDEHOLTPADE – De inzittenden van een personenauto zijn dinsdag aan het einde van de middag gewond geraakt na een botsing tegen een boom in Oldeholtpade.

Tegen 18:00 uur ging het mis. De bestuurder raakte op de Vinkegavaartweg door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Omstanders schoten direct te hulp en alarmeerden de hulpdiensten. Twee ambulances, de politie en de brandweer van Wolvega zijn gealarmeerd voor het ongeluk en zijn met spoed ter plaatse gekomen. Ambulancepersoneel wist de slachtoffers al uit de auto te helpen en twee inzittenden zijn na behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Brandweerlieden hebben de zwaar beschadigde auto gecontroleerd. Deze zal later geborgen worden. De weg was tijdens de inzet van de hulpdiensten volledig dicht voor verkeer.

Foto’s: 112Stellingwerf

Reacties

reacties