Schuur met voertuigen en materialen volledig afgebrand

Geplaatst op 20 november 2023, om 11:39 uur

JUBBEGA – Zondagavond is een schuur vol met voertuigen en materialen volledig verwoest door een hevige brand.

Het vuur brak kort na 23.00 uur uit op een terrein aan de Belgische Wijk. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur al volledig in lichterlaaie. Er werd opgeschaald naar een middelbrand, waarbij het brandweerkorps van Gorredijk assistentie verleende aan de brandweer van Jubbega.

Rond middernacht was de brand onder controle. Het nablussen nam echter nog enige tijd in beslag. De brandweer heeft succesvol voorkomen dat het vuur oversloeg naar het naastgelegen woonhuis. De schuur is echter verloren gegaan, evenals diverse tractoren, een auto en een hoeveelheid materialen.

Foto’s: 112Stellingwerf

 

Reacties

reacties