Pan op het vuur zorgt voor flinke schade in keuken

Geplaatst op 14 oktober 2023, om 21:39 uur

MIDDELSTUM – Aan de Boerdamsterweg heeft een woning zaterdag aan het eind van de middag flinke schade opgelopen door brand.

Net na half zes werd de brandweer van Loppersum opgeroepen voor een woningbrand. Bij aankomst werd duidelijk dat de brand zich bevond in de keuken van de woning. De blusploeg van Loppersum heeft direct een binnenaanval ingezet en de brand in de keuken bestreden. Ondanks de snelle inzet kon men niet voorkomen dat de keuken schade op liep.

Naast opgeroepen brandweer en politie kwam er tevens een ambulance ter plaatse om de persoon die zich in de woning bevond te onderzoeken. Of het slachtoffer ernstig letsel opgelopen heeft en meegenomen is naar het ziekenhuis is niet duidelijk.

De oorzaak van de brand is ontstaan door een pan die op het gasstel stond. De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht om af te koelen. Tevens heeft de brandweer verder een nacontrole uitgevoerd in de woning.

Foto’s: Ate Atema


 

Reacties

reacties