Man (21) wordt neergestoken tijdens schermutseling

Geplaatst op 15 oktober 2023, om 12:28 uur

BOLSWARD – Agenten hielden zondagochtend een 21-jarige man uit Bolsward aan voor mogelijke betrokkenheid bij een steekincident aan de Parkstraat in Bolsward. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het incident.

Agenten kregen zondagochtend rond 03.00 uur melding dat er iemand gewond was geraakt bij een steekincident. Op het It Waarlamke in Bolsward troffen zij een 24-jarige man uit Bolsward met een steekverwonding. Hij verklaarde dat hij even daarvoor bij de Parkstraat een schermutseling had gehad met twee anderen, waarbij hij de verwonding had opgelopen. De ambulance heeft hem voor vervoerd naar het ziekenhuis.

Na de eerste zorg voor het slachtoffer, start de politie direct een onderzoek. Agenten zien dan op de Harlingerweg twee mannen die mogelijk betrokken zijn, en één van hen rent weg. Na een korte achtervolging is hij rond 03.30 uur aangehouden. De 21-jarige man uit Bolsward wordt verdacht van betrokkenheid bij he steekincident. Hij zit vast en wordt verhoord. De politie onderzoekt nu de precieze toedracht van het incident en de rol en betrokkenheid van de aangehouden verdachte.

Reacties

reacties