Meerdere voertuigen betrokken bij ongeval

Geplaatst op 11 oktober 2023, om 17:01 uur

SURHUISTERVEEN – Op de Scheiding (N358) bij Surhuisterveen heeft woensdagmiddag een ongeval voorgedaan waarbij meerdere voertuigen betrokken waren.

Rond 15:25 uur werd een Incident Management (IM) Melding ontvangen. Verschillende auto’s en een aanhanger met daarop een boot liepen aanzienlijke schade op, maar er raakten geen personen gewond. Het verkeer ondervond hinder, wat resulteerde in kleine files in beide richtingen.

De politie heeft de schade in samenwerking met de betrokkenen afgehandeld, en meerdere bergingsvoertuigen zijn ter plaatse gekomen om de beschadigde voertuigen en de aanhanger af te slepen. De oorzaak van het ongeval is op dit moment nog niet bekend.

Foto’s: EK Graphics

Reacties

reacties