Automobilist komt in botsing met wiellader

Geplaatst op 14 oktober 2023, om 13:52 uur

WESTEREEN –In De Westereen vond zaterdagochtend een botsing plaats tussen een automobilist en een wiellader op de Boppewei. De bestuurder van de wiellader vervoerde rijplaten.

De chauffeur van de wiellader werd opgevangen door het ambulancepersoneel dat ter plaatse kwam. De bestuurder van de wiellader was bezig met het laden van rijplaten op een aanhangwagen en stak de weg over vanuit een weiland. Dit resulteerde in een aanrijding met de automobilist die over de Boppewei reed.

Tijdens de afhandeling van het ongeval werd het verkeer omgeleid via het fietspad. Gelukkig kwam de bestuurster van de auto uiteindelijk met de schrik vrij en hoefde ze niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Foto’s: Srfotografie

Reacties

reacties