Auto vliegt tijdens het rijden in brand

Geplaatst op 28 oktober 2023, om 19:53 uur

DONKERBROEK – Op de Herenweg in Donkerbroek is een Peugeot zaterdagmiddag volledig uitgebrand.

Een automobilist reed over de Herenweg toen er plotseling rook onder de motorkap tevoorschijn kwam, gevolgd door vlammen, om nog onbekende reden. De bestuurder parkeerde onmiddellijk zijn auto aan de kant van de weg en belde de brandweer. Deze werd omstreeks 15:36 uur opgeroepen om de brand te bestrijden.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, stond de voorkant van de Peugeot al volledig in brand. Voor de veiligheid werden de politieagenten ingeschakeld om het verkeer op de Herenweg af te sluiten terwijl de brandweer de vlammen bestreed. Het vuur kon relatief snel onder controle worden gebracht, maar de auto is helaas als verloren te beschouwen. De exacte oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s: zo-nieuws.nl

Reacties

reacties