Update: Twee verdachten aangehouden na steekincident

Geplaatst op 19 september 2023, om 09:54 uur

ASSEN – Maandagmiddag heeft er een steekincident plaatsgevonden nabij de Oude-Molenstraat. De politie heeft maandagavond twee personen aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het steekincident. Het onderzoek gaat door en de politie vraagt getuigen zich te melden.

De politie kreeg maandagmiddag rond 16:30 uur de melding van het steekincident. Toegesnelde agenten troffen een gewonde 28-jarige man uit Assen aan. Hij is gecontroleerd door ambulancepersoneel. De politie startte direct een (sporen)onderzoek. Van de twee verdachten was een duidelijk signalement beschikbaar. Zij zijn maandagavond nog aangehouden in Assen. Het gaat om twee 18-jarige jongens uit Ter Apel. Zij zitten vast en worden verhoord.

Reacties

reacties