Auto belandt in sloot na botsing op kruising

Geplaatst op 26 september 2023, om 12:59 uur

STEENWIJKSMOER – Op de kruising van de Veldweg en de Veenschapsweg in het buitengebied van Coevorden (Steenwijksmoer) vond dinsdagmiddag rond 12.15 uur een verkeersongeval plaats. Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer van Coevorden en De Krim, werden opgeroepen.

De betreffende weg staat bekend om verkeersongevallen. Op de kruising kwamen twee auto’s met elkaar in botsing, waarbij een van de auto’s met de voorkant in een bermsloot terechtkwam.

De exacte toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk. Na een medische controle in de ambulance konden de inzittenden met wat spierpijn verdergaan. Het Waterschap kwam ter plaatse om te controleren of er vloeistoffen in het water waren terechtgekomen. Een bergingsbedrijf zal beide voertuigen bergen.

Foto’s: Van Oost Media


Reacties

reacties