Woning getroffen door nachtelijke brand in Groningen

Geplaatst op 16 augustus 2023, om 10:17 uur

GRONINGEN – In een woning aan de Pasteurlaan in Groningen heeft dinsdagnacht een brand plaatsgevonden.

De hulpdiensten werden omstreeks 02:05 gealarmeerd. Twee brandweerwagens en een hoogwerker werden onmiddellijk ter plaatse gestuurd. De brand veroorzaakte aanzienlijke rookontwikkeling. Door een binnen aanval van de brandweer kon het vuur snel onder controle worden gebracht. Tijdens het uitbreken van de brand waren er geen bewoners aanwezig in de woning. De politie is begonnen met een onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Op 29 juli vond er ook al een explosie plaats bij dezelfde woning. Destijds werden bewoners opgeschrikt door twee luide knallen.

Foto’s: Rick ten Cate

Reacties

reacties