Agenten met kogelwerende vesten houden verdachte aan na ‘zeer bedreigende situatie’

Geplaatst op 17 augustus 2023, om 14:15 uur

HOOGEZAND – In Hoogezand heeft de politie op donderdag een verdachte gearresteerd. Ongeveer vijftien politieagenten, enkele uitgerust met kogelwerende vesten en getrokken wapens, waren betrokken bij de aanhouding.

De aanhouding vond plaats in een gebouw aan de Meint Veningastraat in Hoogezand. De politie had een melding ontvangen over een dreiging met een vuurwapen, waarna de agenten met kogelwerende vesten ter plaatse zijn gegaan. Zowel het gebouw als de omgeving werden afgezet. Na enige tijd kwam de verdachte uit het gebouw tevoorschijn en werd gearresteerd door de politie en marechaussee. De politie heeft een zoekactie in het gebouw uitgevoerd, maar voor zover bekend is er niets aangetroffen. Vanwege het lopende onderzoek heeft de politie geen verdere informatie verstrekt.

Enkele automobilisten hebben geprobeerd door de afzettingen te rijden. Zij zullen een proces-verbaal ontvangen en mogelijk een educatieve verkeersmaatregel vanwege spookrijden.

Foto’s: Venema Media

 

 

Reacties

reacties