Automobilist botst tegen boom, traumahelikopter ter plaatse

Geplaatst op 18 juli 2023, om 01:10 uur

ENGELBERT – Bij een eenzijdig ongeval op de Woldjerspoorweg, in de buurt van Engelbert, is maandagavond een automobilist gewond geraakt. De bestuurder raakte even na 22.00 uur door een nog onbekende reden van de weg en botste vervolgens tegen een boom. Het slachtoffer, dat bekneld zit in het voertuig na de klap, moest worden bevrijd door hulpdiensten.

De persoon die de auto bestuurde, zou de enige inzittende zijn geweest. Om het gewonde slachtoffer te verzorgen, is naast de ambulancedienst ook een mobiel medisch team opgeroepen dat per traumahelikopter ter plaatse is gekomen. Het slachtoffer is zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De Woldjerspoorweg is tijdelijk afgesloten geweest volgens de politie.

Foto’s: Rick ten Cate

Reacties

reacties