UPDATE: Kind verdronken in water bij recreatiegebied

Geplaatst op 17 juni 2023, om 18:59 uur

SNEEK – Een jongetje is zaterdagmiddag om het leven gekomen bij recreatiegebied De Potten bij Sneek. Het jongetje werd na een periode van vermissing in het water aangetroffen. Ondanks de inzet van hulpdiensten en reanimatiepogingen, kwam alle hulp te laat.

Verschillende hulpdiensten reageerden massaal op het incident. De brandweerkorpsen van Sneek, Heeg, Langweer, Leeuwarden en Grou werden opgeroepen en ook een traumahelikopter werd ter plaatse gestuurd. Samen met duikers en omstanders werd er uiteindelijk een menselijke ketting gevormd om het jongetje te lokaliseren.

De politie gaat een onderzoek instellen naar aanleiding van het incident.

Foto’s: SR Fotografie
facebook

 

Reacties

reacties