Ongeval op N31: Bestelbus botst op politieauto bij Nijega

Geplaatst op 12 juni 2023, om 11:30 uur

NIJEGA – Maandagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N31 ter hoogte van Nijega.

Omstreeks 10:08 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeluk. Door nog een onbekende oorzaak botste een bestelbus van PostNL achter op een politieauto. Ook brandweer Oudega werd gealarmeerd voor het ongeval omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Op het moment van de aanrijding beveiligde de agenten een pechgeval op de N31. De agenten en de bestuurder van de bestelbus zijn opgevangen door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Of er iemand gewond is geraakt bij de aanrijding is op dit moment nog onbekend.

De N31 werd afgesloten voor het overige verkeer en moesten omrijden via Nijega Of via Leeuwarden richting Heerenveen.

Foto’s: Srfotografie

Reacties

reacties