Politie treft overleden persoon aan in water

Geplaatst op 11 juni 2023, om 17:13 uur

WILDERVANK – Zondagmiddag heeft de politie rond 16.00 uur een overleden persoon aangetroffen in het water bij de Dalweg in Wildervank. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar over de identiteit van de persoon en de doodsoorzaak.

De politie is momenteel bezig met het onderzoek naar deze zaak en zal ook de Forensische Opsporing inschakelen om nader onderzoek te verrichten. Er wordt nog geen verdere informatie verstrekt over de omstandigheden rondom het overlijden, en er zijn nog geen details bekendgemaakt over eventuele betrokkenen of getuigen.

Het onderzoek zal naar verwachting meer duidelijkheid verschaffen over de identiteit van de persoon en de omstandigheden waaronder het overlijden heeft plaatsgevonden. Tot die tijd zal de politie geen verdere mededelingen doen.

Reacties

reacties