Flinke schade na ongeval tussen twee personenauto’s

Geplaatst op 4 juni 2023, om 19:10 uur

HOOGKERK – Op zondagmiddag vond er een botsing plaats tussen twee personenauto’s op de afrit van de A7 bij Hoogkerk. Het ongeval gebeurde rond 14.45 uur op de rotonde. Eén van de bestuurders had zojuist de A7 verlaten en wilde afslaan richting Hoogkerk via de rotonde. Op dat moment bevond zich al een andere personenauto op de rotonde. Door een nog onbekende reden hebben ze elkaar niet opgemerkt, wat resulteerde in de botsing. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

Na het incident werden verschillende hulpdiensten ter plaatse geroepen. Ambulancepersoneel heeft twee personen onderzocht, niemand van hen hoefde naar het ziekenhuis gebracht te worden. Rijkswaterstaat had uit voorzorg twee rijstroken afgesloten.

Foto’s: Rick ten Cate

facebook

 

Reacties

reacties