Hulpdiensten groots aanwezig voor botsing tussen auto en fietser

Geplaatst op 27 juni 2023, om 08:51 uur

FRANEKER – Dinsdagochtend omstreeks 07:00 uur heeft er een ernstig ongeval plaats gevonden op De Anna Maria Schurmansingel.

Door nog een onbekende oorzaak werd door een automobilist een fietser aangereden. Drie ambulances, meerdere politie eenheden en de traumahelikopter uit Eelde kwamen ter plaatste voor medische hulpverlening. Zowel de fietser als de automobilist zijn opgevangen door het ambulancepersoneel.

Tijdens het incident was De Anna Maria Schurmansingel afgesloten voor het overige verkeer en moesten omrijden. De verkeers ongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De fietser is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de auto is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval is het noordelijk industrie gebied gesperd en kan niemand er komen.

Foto’s: SRfotografie

 

Reacties

reacties