GEZOCHT: Figuranten voor ontruimingsoefening in Emmen

Geplaatst op 7 juni 2023, om 12:34 uur

EMMEN – Op donderdag 29 juni 2023 organiseert ATLAS Theater in samenwerking met de lokale politie, brandweer, ambulancedienst en het Rode Kruis een grootschalige ontruimingsoefening. Om een zo’n realistisch mogelijke situatie na te bootsen, nodigen wij publiek uit voor deze oefening.

Gasten die ons willen helpen met deze oefening door publiek te zijn deze avond, worden getrakteerd op een kopje koffie bij binnenkomst en een optreden van Rick Hilberts (winnaar van het Drèents Liedtiesfestival 2022) in de Rabo Zaal. Bij deze willen we u van harte uitnodigen hierbij aanwezig te zijn.

Lees alle informatie op: https://www.atlastheater.nl/voorstellingen/ontruimingsoefening-atlas-29-jun/

Reacties

reacties