Aldi ontruimd vanwege brand in persmachine

Geplaatst op 2 juni 2023, om 16:39 uur

ASSEN – Vanmiddag moest de Aldi-supermarkt aan de Groningerstraat in Assen worden ontruimd vanwege een brandincident. Een kartonpersmachine vatte vlam, wat resulteerde in een aanzienlijke hoeveelheid rookontwikkeling.

Volgens getuigen had de brandweer moeite met het blussen van de brand, omdat de kartonpersmachine gesloten was. Om toegang te krijgen, moest de brandweer een slijptol gebruiken om een opening in de machine te maken.

Om de veiligheid te waarborgen, werd het nabijgelegen fietspad afgezet door de politie. Op dit moment is het nog onbekend wat de oorzaak van de brand is geweest. De autoriteiten zullen verder onderzoek doen om meer duidelijkheid te krijgen over het ontstaan van de brand.

Foto’s: Hulpdienstenspotter_drenthe
facebook


Reacties

reacties