Twee gewonden na steekincident bij azc

Geplaatst op 20 mei 2023, om 22:43 uur

DRACHTEN – Bij het Noorderend in Drachten heeft er een steekincident plaatsgevonden waarbij een persoon gewond is geraakt. De politie meldt dat het incident rond 20.00 uur heeft plaatsgevonden op het terrein van het asielzoekerscentrum (azc).

Na het steekincident is er een persoon aangehouden. Op het terrein ontstond vervolgens nog een conflict, waarbij een andere persoon gewond raakte. Deze persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend hoe deze verwondingen zijn ontstaan.

De politie zal onderzoek doen naar de exacte gebeurtenissen en wat er zich heeft afgespeeld tijdens het incident en het daaropvolgende conflict. Op dit moment zijn er nog geen verdere details bekend over de oorzaak of de aanleiding van het steekincident en het daaropvolgende conflict.

Reacties

reacties