Brand verwoest bestelbus

Geplaatst op 21 mei 2023, om 11:15 uur

ASSEN – In de zondagochtend is er een hevige brand uitgebroken in een bestelbus op een parkeerplaats aan de Schultestraat in Assen. De voorkant van de bus werd volledig door de vlammen verzwolgen. De oorzaak van de brand is nog onbekend, maar de politie vermoedt dat het mogelijk het gevolg is van brandstichting. Een uitgebreid onderzoek is in gang gezet.

De brandende bestelbus heeft ook schade aangericht aan twee naastgelegen auto’s, die aan de linker- en rechterkant van de bus stonden geparkeerd. De vlammen sloegen over op deze voertuigen, waardoor ze eveneens beschadigd raakten. De bestelbus zelf is bijna volledig verwoest door de brand. Slechts weinig bleef er over van het voertuig. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te blussen en verdere schade te voorkomen.

De politie is begonnen met een grondig onderzoek naar de oorzaak van de brand en sluit brandstichting niet uit. Mensen die mogelijk informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

Foto’s: Hulpdienstenspotter_drenthe

 

Reacties

reacties