Twee gewonden na botsing tussen automobilisten

Geplaatst op 29 mei 2023, om 18:28 uur

VRIES – Op de N386 bij Vries heeft vanmiddag een botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen, waarbij twee personen gewond zijn geraakt. Het incident zorgde voor een chaotische situatie op de weg, waar brokstukken verspreid lagen. Als gevolg hiervan werd de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. De politie is ter plaatse om onderzoek te doen naar de toedracht van de botsing. Beide slachtoffers zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere medische behandeling.

De impact van het ongeval was dusdanig groot dat het verkeer gedurende enige tijd geen gebruik kon maken van de N386. Weggebruikers werden omgeleid om verdere hinder te voorkomen.

Foto’s: Van Oost Media
facebook


Reacties

reacties