Flinke brand bij bedrijfspand veroorzaakt zwarte rookwolken

Geplaatst op 9 mei 2023, om 19:07 uur

GORREDIJK – Dinsdagmiddag brak er brand uit in een groot bedrijfspand aan De Klok in Gorredijk. Omstreeks 18.00 uur meldde de brandweer dat de vuurhaard gelokaliseerd en onder controle was. Vanwege de omvang van het pand schaalde de brandweer op naar grote brand.

De brand was overgeslagen naar andere delen van het pand, waaronder het dak. Om deze delen te bereiken verrichtte de brandweer sloopwerkzaamheden. Bij de brand kwam veel zwarte rook vrij, maar er raakte gelukkig niemand gewond.

Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan en hoeveel schade er is aangericht aan het bedrijfspand. De brandweer zal nog een controle uitvoeren om er zeker van te zijn dat het vuur volledig is gedoofd.

Foto’s: Srfotografie

Reacties

reacties