Fietser ernstig gewond geraakt bij ongeluk in Leeuwarden

Geplaatst op 9 mei 2023, om 11:39 uur

LEEUWARDEN – Dinsdagochtend heeft zich een ernstig ongeluk voorgedaan op de Heliconweg in Leeuwarden, waarbij een fietser betrokken was. De fietser werd bij de oversteekplaats op de Nicolaas Beetsstraat geschept door een taxibusje. Door de impact van de botsing belandde de fietser meters verderop op de weg.

De hulpdiensten werden direct gealarmeerd en zijn massaal uitgerukt naar de plaats van het ongeval. Het traumateam is eveneens ter plaatse gekomen en een helikopter is op de Wâldwei geland om assistentie te verlenen. De fietser is na het ongeluk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeluk te achterhalen. Gedurende het onderzoek was de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer.

Reacties

reacties