Zware mishandeling na voetbalwedstrijd

Geplaatst op 24 april 2023, om 16:36 uur

BUITENPOST – Op zaterdag ontstond er, direct na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd VV Buitenpost – DHSC uit Utrecht, een forse ruzie tussen meerdere spelers. De voetbalclub DHSC uit Utrecht is bekend omdat oud-profvoetballer Wesley Sneijder erbij betrokken is. Hij was deze zaterdag ook aanwezig bij de wedstrijd.

Toen de agenten op de sportlocatie aankwamen bleek dat er personen gewond geraakt waren. Eén van de slachtoffers is door de ambulancemedewerkers nagekeken en later behandeld in het ziekenhuis.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de toedracht van de zware mishandeling. Naast de informatie uit de opgenomen aangifte, het horen van getuigen en het bekijken van de beelden, is de politie op zoek naar meer en aanvullende informatie om duidelijk te krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld.

Heeft u informatie?
Bent u getuige geweest van de gebeurtenissen en heeft u bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon hiervan beelden gemaakt? Of heeft u meer informatie over wat er op en rondom het veld is gebeurd? De politie komt graag met u in contact. U kunt bellen met 0900-8844, geef aan dat u belt inzake het zaaknummer 2023102126. Deelt u uw informatie liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s Jelke Jongsma/Nieuwsuitkollum.nl

 

Reacties

reacties