Zwaargewonde door steekpartij, verdachten aangehouden

Geplaatst op 26 april 2023, om 21:49 uur

TEN BOER – Woensdagavond rond 20:45 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden nabij de Stadsweg in Ten Boer.

Bij dit steekincident is een 19-jarige man uit Ten Boer gewond geraakt. De man is naar het ziekenhuis gebracht waar hij aan zijn verwondingen is behandeld.

Verdachte aangehouden, mogelijk meer betrokkenen
De politie doet onderzoek naar dit steekincident en heeft op basis van de eerste bevindingen een verdachte aan kunnen houden. Mogelijk zijn er meer betrokken personen. Heeft u informatie over personen die gisteravond bij dit incident in Ten Boer betrokken zijn geweest? Heeft u meer gehoord over dit incident? Neem dan contact met ons op.

Witte auto betrokken
Getuigen hebben rond of vlak na het tijdstip van het steekincident een witte auto met hoge snelheid vanuit Ten Boer richting Garmerwolde zien rijden. Het is onbekend wat het merk en type van deze auto is. Het is niet duidelijk of de inzittende(n) iets met het steekincident te maken hebben, maar we komen graag met de inzittende(n) in contact.

Meld het ons
Bent u de inzittende van de witte auto? Heeft u de auto zien rijden? Of heeft u meer informatie over wat er rond de Stadsweg is gebeurd en heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan direct contact met ons op door te bellen met 0900-8844 of via misdaad anoniem 0800-7000.

Reacties

reacties