Brandweer blust brandende papiercontainer

Geplaatst op 2 april 2023, om 18:08 uur

ERICA – De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een containerbrand bij Sporthal Stichting aan de Veenschapswijk in Erica.

Het ging om een papiercontainer die in brand stond. Een omstander had de container dichtgedaan totdat de brandweer arriveerde. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat ze het met de normale brandweerwagen niet aan konden qua water en werd het schuimblusvoertuig gealarmeerd. De brandweer heeft zich voor de container opgesteld en de deuren van de papiercontainer opengetrokken. Met behulp van de monitor van de sb (schuimblusvoertuig) werd de brand geblust.

De container was bijna volledig gevuld met papier. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Foto: RonefMedia Producties


Reacties

reacties