Zeer grote uitslaande brand in woonboerderij

Geplaatst op 14 maart 2023, om 17:05 uur

WOLSUM – Op dinsdagmiddag brak er een zeer grote brand uit in een woonboerderij aan de Remswerderlaan in Wolsum. De brand is uitslaand en heeft een groot deel van het pand verwoest. Volgens de brandweer zijn er geen mensen meer in het pand.

De brand begon als een middelgrote brand en werd snel opgeschaald naar een zeer grote brand. Vijf korpsen van de brandweer zijn naar de boerderij gestuurd om te proberen de vlammen onder controle te krijgen. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van de brand was. Er is een NL-alert verstuurd om mensen in de omgeving te waarschuwen voor de brand en om uit de buurt te blijven uit de rook.

Het was een uitdagende taak voor de brandweerlieden, aangezien de brand snel om zich heen greep en het dak van de boerderij deels instortte.

Foto’s Ytzen korf/112hznieuws.nl

 

Reacties

reacties