Automobilist rijdt door na veroorzaken van ongeval

Geplaatst op 14 maart 2023, om 22:14 uur

BURGUM – Vorige week vrijdag vond er in Burgum (Friesland) rond 07.30 uur een aanrijding plaats.

De veroorzaker van de aanrijding reed op de H.W.K. Ridder Huyssen van Kattendijkeweg vanuit de richting van het gemeentehuis in de richting van de Oude Commissieweg en botste tegen een tegemoetkomende auto die vlak daarvoor uit de Hillamaweg kwam. Na de aanrijding ging de veroorzaker er vandoor. De auto van de veroorzaker is brons/bruin van kleur en betreft mogelijk een hoog model auto. Deze auto heeft schade opgelopen aan de linker zijkant ter hoogte van de deur zo laat de politie weten.

De politie vraagt u hulp: Bent of kent u de veroorzaker van deze aanrijding? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844.

Reacties

reacties